SkirtBike™ este o promenadă pe străzile orașului, o plimbare adresată doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă.
SkirtBike™, inițiat în anul 2010 de două bicicliste – Oana Deliu și Andreea Toader, este singurul eveniment biciclistic din România destinat cu precădere femeilor, la care doamnele și domnișoarele își etalează feminitatea, exprimându-se în stilul lor unic și cochet.
Obiectivul principal al acestui proiect este organizarea unei frumoase defilări pe bicicletă la care vor fi prezente doamne și domnișoare care vor pedala în ținute șic.
Organizatorii acestui eveniment își propun să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viață, în transportul lor de zi cu zi și să înțeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricționează în nici un fel activitatea, ele putând purta orice fel de îmbrăcăminte, fără a-și pierde feminitatea.
SkirtBike™ este un eveniment organizat în Drobeta Turnu Severin de Asociația CYCLOMANIACS în parteneriat cu Primăria Drobeta Turnu Severin și Consiliul Județean Mehedinti. Va avea loc miercuri, 11 iulie 2018, ora 17, punctul de întâlnire fiind Fântâna Cinetică din fața teatrului Theodor Costescu.
Defilarea pe bicicletă se va face pe principalele artere rutiere ale orașului.
La start, biciclistele vor primi flori, bilete de tombolă și diverse accesorii utile defilării.
Ca de obicei vom premia cea mai interesantă ținută așa că, do your best!
La finalul promenadei, care va fi în zona scenei din pădurea Crihala, vor avea loc extrageri de premii si multe alte surprize.

Organizator

Palatul Cultural Teodor Costescu